Lijst van de honden crematoria in Nederland
Menu

Lijst van de honden crematoria in Nederland

Er zijn in Nederland verschillende honden crematoria te vinden. Hieronder tref je een overzicht aan van de grootste crematoria en wat daarbij de mogelijkheden zijn.

Als je huisdier is komen te overlijden, dan ben je vaak helemaal van slag. Ineens is je maatje verdwenen. Je hebt zoveel mooie momenten gehad samen, maar ineens is dat over. Je moet afscheid nemen en hoe ga je dat doen? Je kunt je huisdier laten begraven of laten cremeren. Je staat er dan niet alleen voor. Crematiehuisdieren.nl staat bijvoorbeeld voor je klaar om je in het proces te begeleiden en er voor te zorgen dat je huisdier een waardig afscheid krijgt, zoals je wenst. Wanneer je huisdier is komen te overlijden, kun je zelf de keuze maken of je je huisdier zelf wil brengen of op wil laten halen. Crematiehuisdieren.nl is iedere dag van 09.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar, ook zijn ze buiten deze tijden bereikbaar voor spoedgevallen. Voor afspraken kan er telefonisch contact op worden genomen via 078-6458122.

Afscheid nemen van je huisdier is altijd moeilijk. Een waardig afscheid is daarom voor jou als eigenaar vaak prettig. Je kunt je hond bijvoorbeeld laten cremeren. Daarvoor kun je terecht bij HDC-oost.nl. Ze ontvangen mensen uit Nederland, Duitsland en België. Ze zijn erg open en luisteren naar de mensen en de wensen. Veel mensen die hier komen, komen uit Overijssel en Gelderland. Daarbij zijn de kerngemeente onder andere: Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Balkbrug, Borculo, Brummen, Dalfsen, Deventer, Diepenveen, Dieren, Doesburg, Duiven, Eefde, Eerbeek, Enschede, Enter, Epe, Ermelo, Gorssel, Hardewijk, Hasselt, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Hellendoorn, Hengelo, Holten, Klarenbeek, Laren, Lienden, Steenderen, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Vorden, Warnsveld, Wehl, Wenum, Wiesel en Zwolle. Er kan altijd contact op worden genomen voor vragen of het maken van een afspraak.

Een huisdier maakt een groot deel uit van je leven. Maar er komt een keer een moment dat je afscheid moet nemen. Je wil vaak een liefdevol afscheid van je huisdier. Daarvoor kun je terecht bij Majesta.nl. Een dierencrematoria in Nederland en ze verzorgen op een passende wijze de crematie van een overleden huisdier. Als je contact op wil nemen dan kun je op de website een keuze maken voor de provincie en dan zie je direct het telefoonnummer staan van de betreffende regio om een afspraak te maken. Er worden je bij Majesta.nl verschillende crematiepakketten aangeboden. Je kunt ook eens kijken bij vervoer, een urn en de tarieven. Er  zijn veel mogelijkheden die je hier hebt en eens rustig kunt bekijken voordat je de keuze maakt hoe je afscheid wil nemen.

Een huisdier laten cremeren is iets wat steeds meer mensen doen. Sinds 1935 is Dierencrematorium.com al actief, ze verzorgen begrafenissen van huisdieren. Sinds 1983 zijn hier ook de crematies van huisdieren bij gekomen, zowel voor de regio Den Haag als geheel Nederland. Op werkdagen kun je hier terecht van 09.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend / feestdagen van: 14.00 uur tot 18.00 uur. Buiten deze uren na telefonische afspraak, te maken door te bellen naar 070 – 382 55 00.

Huisdierencrematorium Amadeus in Nijmegen is 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je geopend om je bij te staan om afscheid te nemen van je huisdier. Een huisdier is een echte huisgenoot en moet ook zo behandeld worden! Om waardig afscheid te nemen kun je bij Amadeus terecht. Ze zijn hier erg behulpzaam bij het op waardige wijze afscheid nemen van je geliefde huisgenoot. Je kunt je persoonlijke wensen dan ook doorgeven. Je kunt bellen naar  024 350 38 80. Je kunt een afspraak maken en dan kom je naar de St. Teunismolenweg 56, 7 dagen in de week bereikbaar!

Bij huisdierencrematorium Noord Nederland kun je meer informatie vinden over het cremeren van je huisdier(en). Het kan zijn dat je binnenkort afscheid moet nemen van je maatje, bekijk hier dan alvast de opties die je hebt. Een waardig afscheid, dat is wat je beestje verdiend. Iedereen heeft hierin eigen wensen en deze kunnen besproken worden, zo kun je op een manier die bij je past afscheid nemen. Je kunt telefonisch contact opnemen met het crematorium: 0512303300. Het adres is: De Scheiding 10A, 9222 LR Drachtstercompagnie.

Huisdierencrematorium ‘Het Hoeksche Hof’ is er voor jou om afscheid te nemen van je huisdier. Wil je je huisdier laten cremeren? Dan kun je telefonisch contact opnemen via 0186 68 0919 (bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur). Er wordt dan een afspraak ingepland aan de Volgerlandseweg 6, 3281 KV Numansdorp (Zuid Holland). Als je je huisdier graag nog wat langer bij je wil houden, dan kan dat door hem te cremeren. Het as kun je dan in een urn mee naar huis nemen, maar je kunt je huisdier ook uitstrooien.

Het dieren crematorium in Den Haag is dag en nacht bereikbaar via het nummer 070 329 24 09. Het overlijden van je huisdier kan een hele verdrietige gebeurtenis zijn. Het is dan belangrijk dat je op een voor jou fijne manier afscheid kunt nemen. Wil je je huisdier bijvoorbeeld laten cremeren en vervolgens in een urn mee naar huis nemen? Dit kan. Maak dan een afspraak bij het dierencrematorium Den Haag, Zinkwerf 39, 2544 EC Den Haag. Op de website kun je de openingstijden vinden, maar ook de procedure en de prijslijst.

Huisdierencrematorium Stadskanaal is gevestigd aan de Mandenmaker 7, 9502 KK Stadskanaal. Je kunt ze telefonisch bereiken via 0599 – 61 34 31. De eigenaren zijn Robert en Mirella Veldman. Je kunt hier terecht van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 19.00 uur (brengen huisdieren tot 18.30, graag eerst even bellen) en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Als je je huisdier wil laten cremeren, dan is het voor jou als eigenaar goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Bekijk daarom op de website wat er allemaal mogelijk is.